CAREERS @ PIZZA HUT 

VUL HET SOLLICITATIEFORMULIER IN EN GEEF AAN BIJ WELKE VESTIGING JE ZOU WILLEN WERKEN
EN REAGEER OP EEN VAN DE OPENSTAANDE VACATURES.

SOLLICITEER NU!

VACATURES

Shiftleaders (m/v)

Wil jij de lekkerste Pizza's kunnen maken, maar ook gasten bedienen in onze Fast Casual Dine-Ins? Vind jij het een uitdaging om te zorgen dat onze gasten een warme, verse Pizza binnen 30 minuten thuisbezorgd krijgen? Ben jij in staat om een team te motiveren en tijdens piektijden de regie te kunnen voeren en een team te leiden. Dan ben jij wellicht aan het juiste adres bij Pizza Hut! Stuur ons een mail geef aan waar je zou willen werken en voeg je CV toe, wij nodigen je dan uit om kennis te maken onder het genot van een Slice van onze World Famous Pizza's bespreken we dan wat we voor elkaar kunnen betekenen!

Bezorgers (m/v)

Voor onze vestigingen zijn wij altijd op zoek naar jonge, enthousiaste en leergierige bezorgers. Ben jij representatief en wil je lekker flexibel kunnen werken rondom je school of studie dan zijn wij op zoek naar jou. Wij bieden een marktconform salaris waarbij je on the job training krijgt in een prettige en dynamische werkomgeving.

Pizzabakkers (m/v)

Ben jij een held in de keuken en lijkt het je interessant om met onze World Famous Pizza's aan de gang te gaan? Wij werken met alleen de beste ingredienten, wat dacht je van Delifrance deeg of Arla Kaas. Onze Pizza's worden met zorg gemaakt en zijn niets voor niets World Famous. Overal ter wereld kent iedereen onze Pan Pizza's of Cheesy Crust. Wil jij deze maken, perfectioneren en aan onze gasten serveren, dan zijn wij naar jou op zoek.

Wij zoeken altijd Parttime en Fulltime Pizzabakkers, die naast affiniteit of een voorliefde voor 'bakken' ook bekend zijn met de veiligheids en hygiene normen die er gelden of bereid zijn deze te leren.

Interesse? Mail ons en wij nemen contact me je op! Laat ook weten op welke vestiging je zou willen werken.

Voor onze vestigingen in Rotterdam en Roosendaal zijn wij op zoek naar Horeca Tijgers!
Wil jij de beste service verlenen? Heb jij oog voor detail? Ben je niet vies van hard werken?
Dan zijn wij wellicht op zoek naar jou.

Als Assistent Restaurant Manager ben je actief of verantwoordelijk voor alle dagelijkse werkzaamheden in onze Fast Casual Dine-In.
Je kijkt kritisch naar de personeelsinzet en de kosten!
Bestellingen en voorraadbeheer vormen ook onderdeel van je werkzaamheden.
Bewaken van deadlines, targets en het rapporteren van prestaties en resultaten.
Het belangrijkste is dat je zorgt voor een leuke, werkbare, schone en prettige werkomgeving en de verantwoordelijkheid neemt voor de aan jou toegewezen taken.

We kunnen een heel uitgebreid functie profiel uiteen zetten maar komen liever in contact met jou. 
Stuur ons een mailtje en wij nemen contact op!