Ons Verhaal

Pizza Hut is in 1958 opgericht door twee studenten “Dan en Frank Carney” in Wichita (Kansas). Het bedrijf werd in 1977 overgenomen door PepsiCo

Pizza Hut is sinds 1958 uitgegroeid tot ’s werelds grootste pizzaketen en heeft inmiddels meer dan 15.000 vestigingen in 100 landen. Wereldwijd werken er meer dan 300.000 mensen voor Pizza Hut.

Pizza Hut heeft een aantal verschijningsvormen, de bekende Dine-In Restaurants, Delivery Units maar ook de Fast Casual Dine Ins (FCD).

De FCD’s hebben een divers en aantrekkelijk menu en zijn te vinden in woonwijken maar ook in stadscentra. Bij de FCD kun je terecht voor een bijvoorbeeld een personal pizza, maar ook friet. Afhalen kan ook evenals het laten bezorgen. Elke FCD heeft 10 – 40 zitplaatsen zodat je ook ter plekke lekker van je Pizza kunt genieten In Nederland wordt de komende jaren hier vooral de aandacht op gevestigd.

Bij Pizza Hut is onze missie eten serveren waar wij trots op zijn! Wij gebruiken alleen de beste ingrediënten en bereiden elke pizza met veel liefde. Wij van Pizza Hut willen niet meegaan in de massa, wij willen uniek zijn! Daarom is ons team ook continue bezig om onze heerlijke favorieten nog specialer te maken. Denk bijvoorbeeld aan onze “Cheesy Crust” of de wereldberoemde Pan Pizza.

Met meer dan 55 jaar ervaring, weten wij hoe wij onze klanten moeten bedienen. In plaats van de trends te volgen, maken wij de trend. Wij maken eten waar we trots op zijn en serveren dit snel en met een lach.

Wil je zien wat er nog meer is gebeurd over de jaren heen? Bekijk onze geschiedenis afbeelding hieronder

 

OTHER WAYS TO CONTACT US

Sometimes you just need to speak to a real person. Give us a call.

Find and share helpful tips and comments on :